Gooris Constructies Limburg: Maatwerk aluminium carports: aangebouwd, vrijstaand én dubbele carports! 

Carports op maat

Wat denkt u van een duurzame aluminium carport op maat die gezien mag worden? Klinkt goed? Inderdaad! Bij Gooris Constructies in Leopoldsburg (Limburg) zorgen we voor de juiste oplossing om uw auto, mobilhome of caravan te beschermen. Geen vries op uw wagen of  ijs krabben in de winter, geen vuil door weersomstandigheden of omgeving, ... Uw voertuig is beter beschermd en blijft als gevolg ook langer proper! 

Aluminium heeft zoveel voordelen maar is vooral degelijk materiaal, gaat jarenlang mee (duurzaam) en is in verschillende RAL kleuren verkrijgbaar. Met andere woorden: een duurzaam product met tal van mogelijkheden op maat van uw wensen. Zoekt u eerder een terrasoverkapping om meer van uw tuin te genieten? Of anders poorten op maat? Ook hiervoor zit u goed bij ons! Net als voor balustrades, trappen & relingen op maat! 

Een aluminium carport met warmtewerende of zonwerende dakbedekking: de voordelen

Een aluminium carport van Gooris Constructies in het Limburgse Leopoldsburg biedt erg veel voordelen:

  • een aluminium carport is licht in gewicht

  • een aluminium carport is uitermate sterk qua constructie

  • een aluminium carport is makkelijk te bewerken

  • een aluminium carport heeft een lange levensduur

  • een aluminium carport biedt veel design- en ontwerpmogelijkheden

  • een aluminium carport is duurzaam en budgetvriendelijk

Carports op maat aan een zeer sterke prijs - kwaliteit

U heeft voor het ontwerp van uw carport op maat de keuze uit klassiek of modern, een tegen de gevel gebouwde of vrijstaande variant of zelfs een dubbele carport. Kortom, de enige limiet is de beschikbare ruimte. Houdt u van licht? Opteer dan voor een doorzichtige dakbedekking, al dan niet warmte- of zonwerend.

Volledig op maat met Gratis offerte


Op zoek naar een kwalitatieve aluminium carport op maat voor een zeer sterke prijs? Vraag een gratis offerte aan bij Gooris Constructies.

U vindt ons terug in Leopoldsburg, niet ver van Balen, Beringen, Ham, Hechtel-Eksel, Laakdal, Lommel, Meerhout, Mol en Tessenderlo. We zijn actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.